U-R-B-A-N ROMANIA siguranta - eficienta - fiabilitate

Aici gasiti cele mai moderne si mai performante echipamente industriale pentru tamplarie din PVC si aluminiu.

Gasiti orice pe www.germanprofitools.ro!

Acum incurajam clientii sa comande consumabile sau piese de schimb, in primul rand online. Puteti cumpara produse de calitate exceptionala lansand comanda dumneavoastra la orice ora, in orice zi din saptamana, chiar si in weekend, alegand cea mai comoda modalitate de achizitie si avand la dispozitie cea mai variata gama de produse. Pentru ca noi rasplatim fidelitatatea clientilor nostri, va asteptam sa comandati acum de pe www.germanprofitools.ro si sa beneficiati de promotiile noastre saptamanale, precum si de campania de fidelizare. Tot ce trebuie sa faceti este sa va logati urmand pasii din sectiunea “Cum cumpar” si veti avea acces la discount-urile acordate in 5 trepte de valoare, in functie de valoarea comenzilor cumulate intr-un anumit interval de timp. Va asteptam oricand, cu cea mai mare placere!

ULTIMELE STIRI

Contactati-ne pentru Consultanta gratuita!

Urban C&O va invita sa beneficiati acum de serviciul de consultata gratuita pentru cresterea productivitatii si competitivitatii pe piata.

Gasiti orice pe www.germanprofitools.ro!

Aveti la dispozitie cel mai mare si mai variat magazin online cu piese de schimb si consumabile necesare atelierelor de tamplarie
ABONARE NEWSLETTER
Copyright © 2010 Urban C&O - Powerd by GlobalSeller
Utilizarea cookie-urilor este necesara functionarii acestui website. Prin continuarea navigarii va dati implicit acordul in legatura cu utilizarea acestora, cu politica de prelucrare a datelor cu caracter personal si cu termenii si conditiile de utilizare ale acestui website.