U-R-B-A-N ROMANIA siguranta - eficienta - fiabilitate

Aici gasiti cele mai moderne si mai performante echipamente industriale pentru tamplarie din PVC si aluminiu.

Contactati-ne pentru Consultanta gratuita!

Personalul specializat al Urban C&O va sta la dispozitie prin serviciul de consultanta gratuita in vederea identificarii celor mai bune solutii pentru un flux tehnologic eficient care se va reflecta in cresterea productivitatii, optimizarea costurilor de productie, onorarea rapida a comenzilor si, totodata, in pastrarea controlului deplin asupra calitatii. Asadar, va invitam la sediul nostru din Str. Soldat Gheorghe Matac, nr. 27, sector 2, Bucuresti sau asteptam sa ne contactati telefonic ori prin e-mail, pentru a obtine idei, sugestii si solutii profesionale individualizate legate de organizarea intreprinderii dumneavoastra precum si eventualele utilaje de care ati avea nevoie pentru realizarea tamplariei din PVC si aluminiu la o calitate maxima. Suntem oricand la dispozitia dumneavoastra!

ULTIMELE STIRI

Contactati-ne pentru Consultanta gratuita!

Urban C&O va invita sa beneficiati acum de serviciul de consultata gratuita pentru cresterea productivitatii si competitivitatii pe piata.

Gasiti orice pe www.germanprofitools.ro!

Aveti la dispozitie cel mai mare si mai variat magazin online cu piese de schimb si consumabile necesare atelierelor de tamplarie
ABONARE NEWSLETTER
Copyright © 2010 Urban C&O - Powerd by GlobalSeller
Utilizarea cookie-urilor este necesara functionarii acestui website. Prin continuarea navigarii va dati implicit acordul in legatura cu utilizarea acestora, cu politica de prelucrare a datelor cu caracter personal si cu termenii si conditiile de utilizare ale acestui website.