U-R-B-A-N ROMANIA siguranta - eficienta - fiabilitate

Aici gasiti cele mai moderne si mai performante echipamente industriale pentru tamplarie din PVC si aluminiu.

Servicii


Pentru ca va doriti o productie de calitate, URBAN va garanteaza acest lucru! Iar pentru ceea ce tine de noi, ne asumam intreaga responsabilitate, responsabilitate care reprezinta temelia unui parteneriat in conditii reciproc avantajoase.

Astfel, prin intermediul personalului URBAN, instruit si calificat pentru a sta la dispozitia dvs., beneficiati de urmatoarele servicii:


Consiliere competenta

Competenta profesionala si experienta dobandite de-a lungul multor ani de activitate, ne permit sa oferim clientilor nostri, precum si potentialilor clienti cea mai buna consiliere specializata in vederea identificarii celor mai adecvate solutii pentru obtinerea unei productivitati maxime.


Instalare si instruirea personalului


Pentru toate utilajele livrate, asiguram instalare pe tot teritoriul tarii, precum si instruirea personalului de catre reprezentantii nostri calificati.


Service garantie si post garantie


Oferim suport tehnic de specialitate pentru toate echipamentele si masinile achizitionate, pentru perioada de garantie si post garantie. Reparatiile efectuate de personal specializat se realizeaza direct la amplasamentul respectivelor utilaje, cu piese de origine germana de cea mai buna calitate.
Totodata se pot incheia si contracte de service, care pot asigura garantii reale privind functionarea permanenta in cele mai bune conditii ale respectivelor utilaje.


Asistenta tehnica telefonica


Anumite probleme minore care pot aparea in functionarea utilajelor pot fi solutionate telefonic de catre colegii nostri de la Departamentul Tehnic, economisind astfel timp si bani ca urmare a faptului ca productia nu va mai fi intrerupta.


Consumabile si piese de schimb


Prin intermediul magazinului nostru online de scule, piese de schimb si consumabile, www.germanprofitools.ro, va punem la dispozitie cea mai variata gama de produse pentru toate tipurile de utilaje, la preturi fara concurenta. Personalul de la  Departamentul Aprovizionare va pregati si livra comenzile dvs. cu promptitudine si operativitate.


ULTIMELE STIRI

Contactati-ne pentru Consultanta gratuita!

Urban C&O va invita sa beneficiati acum de serviciul de consultata gratuita pentru cresterea productivitatii si competitivitatii pe piata.

Gasiti orice pe www.germanprofitools.ro!

Aveti la dispozitie cel mai mare si mai variat magazin online cu piese de schimb si consumabile necesare atelierelor de tamplarie
ABONARE NEWSLETTER
Copyright © 2010 Urban C&O - Powerd by GlobalSeller
Utilizarea cookie-urilor este necesara functionarii acestui website. Prin continuarea navigarii va dati implicit acordul in legatura cu utilizarea acestora, cu politica de prelucrare a datelor cu caracter personal si cu termenii si conditiile de utilizare ale acestui website.