Atentionare Cookies

Utilizarea cookie-urilor este necesara functionarii acestui website. Prin continuarea navigarii va dati implicit acordul in legatura cu utilizarea acestora, cu politica de prelucrare a datelor cu caracter personal si cu termenii si conditiile de utilizare ale acestui website.

Termeni si conditii

Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului u-r-b-a-n.ro

  1. Conditii generale
  2. Proprietatea intelectuala
  3. Utilizarea continutului “u-r-b-a-n.ro”
  4. Prelucrarea datelor cu caracter personal
  5. Buletinele informative electronice
  6. Tranzactii
  7. Modificarea continutului sau a conditiilor de utilizare
  8. Forta majora
  9. Diverse
  10. Legea aplicabila si jurisdictia

 

1. Conditii Generale

Va recomandam sa studiati acest document cu atentie inainte de a incepe utilizarea acestui website sau a serviciilor sale.
(i) UTILIZAREA IN CONTINUARE A ACESTUI WEBSITE SAU A SERVICIILOR SALE ESTE ECHIVALENTA CU O CONFIRMARE EXPLICITA A ACCEPTARII TUTUROR PREVEDERILOR ACESTUI DOCUMENT.
URBAN C&O SRL isi rezerva dreptul de a modifica acest document in orice moment si in orice fel. Modificarile respective vor intra in vigoare din momentul in care vor fi introduse in prezentul document. Din acest motiv, va invitam sa recititi periodic prezentul document. Daca, in orice moment, doriti sa nu mai acceptati in intregime prevederile acestui document, aveti posibilitatea de a nu mai utiliza acest website.
Orice utilizare a acestui website sau a serviciilor sale va fi considerata un accept al termenilor si conditiilor continute in prezentul document.
(ii) Acest website, care poate fi accesat public la adresa http://www.u-r-b-a-n.ro, denumit in continuare in acest document “u-r-b-a-n.ro”, este un produs al URBAN C&O SRL (denumit in continuare in acest document “URBAN C&O SRL”).
Toate drepturile de copiere, reproducere si distributie sub orice forma sunt rezervate si apartin URBAN C&O SRL, in conformitate cu legislatia in vigoare in Romania.
(iii) Continutul u-r-b-a-n.ro si al publicatiilor sale nu reprezinta un punct de vedere oficial al institutiilor, organizatiilor si persoanelor care au furnizat informatiile prezentate in cadrul u-r-b-a-n.ro.
(iv) Echipa u-r-b-a-n.ro face toate eforturile pentru a furniza permanent informatii corecte despre parteneri si serviciile acestora, preluate din surse autorizate, ori de cate ori acest lucru este posibil.
(v) URBAN C&O SRL si u-r-b-a-n.ro nu pot fi facuti raspunzatori pentru modul in care un utilizator al website-ului utilizeaza in orice fel informatii prezentate in acest website. Businesstalk.ro si URBAN C&O SRL nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nicio dauna, pricinuita direct sau indirect, suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de u-r-b-a-n.ro.
URBAN C&O SRL si u-r-b-a-n.ro nu pot garanta faptul ca sistemele informatice sau programele software folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe/de pe u-r-b-a-n.ro sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive, deoarece aceste sisteme si programe software nu sunt realizate de catre/sub controlul URBAN C&O SRL sau u-r-b-a-n.ro.
(vi) Fiecare utilizator al u-r-b-a-n.ro este de acord ca, la cererea URBAN C&O SRL, sa exonereze de raspundere u-r-b-a-n.ro si URBAN C&O SRL pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acopere cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre utilizatorul respectiv a clauzelor prezentului document. 
 

2. Proprietatea intelectuala

Prin utilizarea acestui website recunoasteti ca u-r-b-a-n.ro si toate serviciile si produsele oferite sau comercializate prin intermediul u-r-b-a-n.ro au fost dezvoltate, compilate, pregatite, verificate, selectate si aranjate de catre URBAN C&O SRL prin utilizarea unor metodologii care implica un consum substantial de efort, timp si bani si ca ele constituie proprietatea intelectuala a URBAN C&O SRL (dupa caz).
Continutul si designul u-r-b-a-n.ro, precum si orice alt material avand legatura cu u-r-b-a-n.ro trimis prin e-mail sau furnizat in orice alta modalitate (spre exemplu: ghiduri, articole, design si orice alte materiale) apartin URBAN C&O SRL si colaboratorilor sai (acolo unde acest lucru este specificat expres) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Cu exceptia situatiilor precizate expres in prezentul document, este interzisa copierea, utilizarea sau reproducerea continutului si designului u-r-b-a-n.ro fara a detine o permisiune scrisa prealabila in acest sens din partea URBAN C&O SRL. Este interzisa in orice situatii utilizarea numelui u-r-b-a-n.ro sau URBAN C&O SRL sau a oricaror derivari care fac trimitere la numele u-r-b-a-n.ro sau URBAN C&O SRL fara aprobarea scrisa prealabila a URBAN C&O SRL.
Orice persoana fizica sau juridica poate contacta u-r-b-a-n.ro si poate transmite idei, sugestii sau materiale de orice natura, in limitele reglementarilor legale in vigoare. Trimitand orice informatie sau material catre u-r-b-a-n.ro sau URBAN C&O SRL, recunoasteti URBAN C&O SRL dreptul deplin, permanent si irevocabil de a modifica si utiliza informatiile sau materialele respective in orice mod considerat util sau necesar, inclusiv pentru a dezvolta si comercializa noi produse sau servicii bazate pe aceste informatii. Recunoasteti ca nu aveti niciun drept de a solicita orice forma de contraprestatie pentru aceste informatii sau documente. Pentru toate aceste informatii si materiale, garantati in mod explicit ca: (a) detineti sau controlati conform legii toate drepturile care va permit sa transmiteti informatiile sau documentele respective; (b) ca aceste informatii sau documente sunt adevarate; (c) ca utilizarea acestor informatii sau documente nu incalca prevederile prezentului document si nu afecteaza alte persoane. URBAN C&O SRL si u-r-b-a-n.ro nu isi asuma nicio responsabilitate legata de aceste informatii sau materiale.
 

3. Utilizarea continutului "u-r-b-a-n.ro"

Este interzisa utilizarea u-r-b-a-n.ro si a serviciilor si produselor oferite sau comercializate prin intermediul u-r-b-a-n.ro in modalitati sau pentru atingerea unor scopuri care contravin normelor legale in vigoare sau prevederilor prezentului document.
Fiecare utilizator al u-r-b-a-n.ro accepta sa nu utilizeze, transfere sau distribuie nici una din informatiile prezentate prin intermediul u-r-b-a-n.ro intr-o maniera care ar putea constitui concurenta pentru u-r-b-a-n.ro.
Este interzisa copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afisarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum si orice modalitate de exploatare a u-r-b-a-n.ro, cu exceptia afisarii pe ecranul unui computer personal si imprimarea sau descarcarea, in scop personal si necomercial, a anumitor documente sau informatii explicit desemnate in acest scop, cu conditia pastrarii nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuala, alte drepturi de proprietate si conditiile de utilizare ale documentelor sau informatiilor respective.
Continutul u-r-b-a-n.ro poate fi vizualizat numai pentru folosinta personala a utilizatorului website-ului, lipsita de intentie comerciala. Dreptul de utilizare a u-r-b-a-n.ro:
a) este individual (apartine numai utilizatorului care acceseaza u-r-b-a-n.ro si nu poate fi transmis in nici un fel unei alte persoane) si ne-exclusiv.
b) permite obtinerea anumitor materiale realizate de catre URBAN C&O SRL si u-r-b-a-n.ro si publicate prin intermediul u-r-b-a-n.ro sub forma de documente tiparite sau sub alte forme stabilite de URBAN C&O SRL si u-r-b-a-n.ro. Este interzisa comercializarea sub orice forma a acestor materiale.
c) nu permite reproducerea, modificarea sau afisarea precum si participarea la transferul, multiplicarea sau vanzarea de materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea sub orice forma, in intregime sau partiala, a continutului u-r-b-a-n.ro. Fac exceptie cazurile in care URBAN C&O SRL acorda unui beneficiar nominalizat, in scris si in anumite conditii expres precizate, un drept explicit in acest sens. Pentru a solicita un astfel de drept, contactati URBAN C&O SRL folosind informatiile afisate in pagina de contact.
Este interzisa redistribuirea sau publicarea informatiilor si documentelor prezentate in cadrul u-r-b-a-n.ro sau sub numele u-r-b-a-n.ro fara acceptul scris prealabil al URBAN C&O SRL, indiferent de instrumentele prin intermediul carora se realizeaza distribuirea (radio, televiziune, presa scrisa, retele de calculatoare, afisarea in cadrul altor pagini web). Este interzisa utilizarea u-r-b-a-n.ro si a informatiilor oferite prin intermediul sau pentru crearea unei baze de date. Este interzisa utilizarea u-r-b-a-n.ro si a informatiilor oferite prin intermediul sau pentru a imbunatati calitatea altor informatii vandute sau oferite de un utilizator al u-r-b-a-n.ro catre terte parti.
Este interzisa utilizarea numelui u-r-b-a-n.ro si a URBAN C&O SRL precum si denumirile serviciilor oferite prin intermediul u-r-b-a-n.ro in orice mod care creeaza in mod eronat impresia ca exista o legatura directa intre persoana care utilizeaza aceste nume sau denumiri si proprietarii, administratorii sau angajatii URBAN C&O SRL sau u-r-b-a-n.ro.
Orice alta situatie neprecizata aici necesita consultarea si acordul prealabil al URBAN C&O SRL.
Persoanele fizice sau juridice responsabile de incalcarea prevederilor din prezentul document vor suporta prevederile legislatiei in vigoare in Romania.
 

4. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, in privinta acestui site, URBAN C&O SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: furnizarea de servicii pe internet.
Sunteti obligat(a) sa furnizati unele dintre aceste date (indicate explicit in anumite pagini din site) si puteti in mod optional sa furnizati alte informatii suplimentare (indicate in anumite pagini din site), toate aceste informatii fiind necesare pentru furnizarea de servicii pe internet. Refuzul furnizarii informatiilor obligatorii de catre dvs. determina imposibilitatea accesarii serviciilor unde v-au fost solicitate informatiile obligatorii respective.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: angajatii si anumiti colaboratori ai  URBAN C&O SRL care se ocupa de furnizarea si de intretinerea infrastructurii legate de serviciile pe internet oferite pe acest site, precum si anumite categorii de utilizatori ai serviciilor pe internet, functie de conditiile de utilizare ale fiecarui serviciu.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, la  URBAN C&O SRL, Strada 13 Decembrie, nr.17, Brasov, judetul Brasov.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
 

5. Buletinele informative electronice

u-r-b-a-n.ro poate transmite parti din continutul sau prin buletine informative transmise prin intermediul postei electronice (e-mail). Utilizarea informatiilor transmise prin intermediul buletinelor informative se va realiza in concordanta cu prevederile prezentului document.
Respectarea procedurii de abonare la buletinele informative al u-r-b-a-n.ro echivaleaza cu acceptarea explicita a dreptului URBAN C&O SRL si/sau a operatorilor si de marketing direct de a pastra, prelucra si utiliza datele furnizate in momentul abonarii in conditiile Legii 677/2001.
Prin abonarea la buletinele informative al u-r-b-a-n.ro sunteti de acord sa fiti inclusi in baza de date a URBAN C&O SRL si sa primiti ocazional informatii promotionale prin e-mail sau posta. Membrii inscrisi in baza de date certifica faptul ca isi cunosc drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
URBAN C&O SRL poate detine informatii despre Dumneavoastra, oferite de Dumneavoastra printr-un formular de inregistrare. Aceste informatii pot include, printre altele, numele, adresa, numere de telefon etc.
Informatiile despre Dumneavoastra pot fi folosite doar in scopuri asociate comercializarii si promovarii serviciilor si/sau produselor u-r-b-a-n.ro si ale URBAN C&O SRL, cum ar fi: procesarea cererilor Dumneavoastra; oferirea de produse si/sau servicii catre Dumneavoastra; facturare; solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre Dumneavoastra; contactarea Dumneavoastra (inclusiv prin posta, e-mail sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale u-r-b-a-n.ro si ale URBAN C&O SRL; inregistrarea informatiilor despre Dumneavoastra in vederea alocarii sau oferirii recompenselor, reducerilor si/sau a altor beneficii.
 

6. Tranzactii

u-r-b-a-n.ro poate fi folosit de catre unii dintre partenerii sai de afaceri drept baza pentru vanzarea sau promovarea unor produse si servicii. In aceasta situatie, contractul care va reglementa relatia dintre cumparator si furnizorul de produse si servicii respectiv nu va implica u-r-b-a-n.ro si URBAN C&O SRL.
 

7. Modificarea continutului sau a conditiilor de utilizare

URBAN C&O SRL isi rezerva dreptul de a modifica, adauga, suspenda sau sterge portiuni ale continutului u-r-b-a-n.ro sau de a schimba specificatiile tehnice legate de utilizarea u-r-b-a-n.ro in orice moment. De asemenea, URBAN C&O SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona, temporar sau permanent, accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul continut al u-r-b-a-n.ro.
Prezentul document poate fi modificat in orice moment, fara o notificare a utilizatorilor u-r-b-a-n.ro. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor de Utilizare poate fi accesata in documentul publicat in aceasta pagina.
 

8. Forta majora

u-r-b-a-n.ro este un serviciu activ non-stop (24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana). u-r-b-a-n.ro poate suferi intreruperi temporare ale functionarii in scopul realizarii de activitati de intretinere.
URBAN C&O SRL nu poate fi facut responsabil pentru nicio intarziere sau eroare in continutul furnizat de catre u-r-b-a-n.ro sau de catre publicatiile aparute in legatura directa cu u-r-b-a-n.ro, daca intarzierea sau eroarea a rezultat direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa sau URBAN C&O SRL. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic utilizat de catre URBAN C&O SRL, functionarea defectuoasa sau oprirea serverelor pe care este postat u-r-b-a-n.ro, lipsa functionarii conexiunii la Internet, actiunea virusilor informatici, accesul neautorizat in sistemele u-r-b-a-n.ro, erorile de operare, greva etc.
 

9. Diverse

Verificarea informatiilor din u-r-b-a-n.ro
URBAN C&O SRL urmareste permanent sa ofere informatii actualizate si corecte. In cazul aparitiei oricaror erori de aceasta natura, utilizatorii sunt invitati sa anunte un reprezentant al u-r-b-a-n.ro, care va verifica in cel mai scurt timp posibil situatia semnalata si va opera eventualele corectii necesare. In acest scop va invitam sa utilizati pagina de contact.

Servicii cu termeni de utilizare distincti
Unele servicii oferite de u-r-b-a-n.ro pot face obiectul unor termeni si conditii de utilizare diferiti, care vor fi afisate in cazul fiecarui astfel de serviciu la loc vizibil putand fi studiati inainte de folosirea serviciului.
In particular, va recomandam sa cititi Termenii si conditiile de utilizare ale serviciului de informare oferit de catre u-r-b-a-n.ro, la adresa https://u-r-b-a-n.ro/ro/termeni-si-conditii.

Publicitatea in u-r-b-a-n.ro
In interiorul continutului u-r-b-a-n.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesajele publicitare ale unor terte persoane. URBAN C&O SRL nu este responsabil in nicio masura pentru continutul acestor mesaje publicitare. De asemenea, URBAN C&O SRL nu este responsabil pentru continutul paginilor web la care se face trimitere din continutul u-r-b-a-n.ro.

Notificari
Orice notificare oficiala catre u-r-b-a-n.ro sau URBAN C&O SRL trebuie trimisa in scris, prin intermediul postei sau al faxului, la adresa sau numarul de fax mentionate in pagina de contact.
Orice alta modalitate de contact are caracter neoficial si va fi considerata ca avand doar un rol de informare generala.
 

10. Legea aplicabila si jurisdictia

Drepturile si obligatiile stabilite prin prezentul document pentru u-r-b-a-n.ro si URBAN C&O SRL, pe de o parte, si fiecare utilizator al u-r-b-a-n.ro, pe de alta parte, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul document vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare.
Orice litigiu care are ca obiect drepturile si obligatiile stabilite prin prezentul document va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.
Daca una sau mai multe prevederi ale prezentului document sunt dovedite ca nu se incadreaza in prevederile legale in vigoare sau ca nu pot fi aplicate pe deplin, acestea vor fi aplicate in masura maxima posibila, iar toate celelalte prevederi ale prezentului document vor ramane in vigoare.