U-R-B-A-N ROMANIA siguranta - eficienta - fiabilitate

Aici gasiti cele mai moderne si mai performante echipamente industriale pentru tamplarie din PVC si aluminiu.

 
Utilaj pentru executia simultana a gaurilor de balama pe toc, tip ESB 200 realizeaza intr-o singura operatie gaurile de balama pe toc in partea superioara si inferioara, fiind cea mai rapida varianta pentru executia simultana a gaurilor in toc (maximum 25 secunde)
 
Unitatea de gaurit, tip DB 3100, realizeaza gaurirea prin profilul de PVC si armatura (pt. gaurile de prindere in zid),dispunand de oprirea automata a motorului electric, avand un filtru special pentru reducerea umiditatii si sistem de prindere pneumatic profile (7 bar)
«  <  1  >  »

ULTIMELE STIRI

Contactati-ne pentru Consultanta gratuita!

Urban C&O va invita sa beneficiati acum de serviciul de consultata gratuita pentru cresterea productivitatii si competitivitatii pe piata.

Gasiti orice pe www.germanprofitools.ro!

Aveti la dispozitie cel mai mare si mai variat magazin online cu piese de schimb si consumabile necesare atelierelor de tamplarie
ABONARE NEWSLETTER
Copyright © 2010 Urban C&O - Powerd by GlobalSeller
Utilizarea cookie-urilor este necesara functionarii acestui website. Prin continuarea navigarii va dati implicit acordul in legatura cu utilizarea acestora, cu politica de prelucrare a datelor cu caracter personal si cu termenii si conditiile de utilizare ale acestui website.