U-R-B-A-N ROMANIA siguranta - eficienta - fiabilitate

Aici gasiti cele mai moderne si mai performante echipamente industriale pentru tamplarie din PVC si aluminiu.

 
ISO-TOP Flex-adezivi sunt adezivi de inalta calitate, etansatori si adezivi plasto-elastici, cu o gama variata de adezivi.
 
ISO-BLOCO 600 este o banda de etansare impregnata cu spuma flexibila poliuretanica (PUR) cu dispersie polimerica rezistenta la foc. Detine, de asemenea, caracteristici extraordinare de izolare fonica si termica, precum si permisivitate la miscarile diurne.
 
ISO-BLOCO 300 este o banda de etansare poliuretanica (PUR) impregnata cu dispersie polimerica. Confera o protectie fiabila impotriva ploilor torentiale de pana la 300 Pa (mai mult decat forta unei furtuni de nivel 9) si detine, de asemenea, caracteristici deosebite de izolare fonica.
 
ISO-CONNECT Inside EPDM este o banda realizata din cauciuc butilic, putand fi folosita la etansarea pe interior a ferestrelor, usilor si fatadelor.
ISO-CONNECT Inside EPDM este impermeabila la difuzia vaporilor de apa si garanteaza o etansare interioara sigura si fiabila a fatadelor cladirilor si a conexiunilor structurale.
 
ISO-CONNECT Outside EPDM este o banda de etansare din cauciuc elastomeric, fiind intrebuintata la etansarea pe exterior a ferestrelor si fatadelor.
«  <  1  >  »

ULTIMELE STIRI

Contactati-ne pentru Consultanta gratuita!

Urban C&O va invita sa beneficiati acum de serviciul de consultata gratuita pentru cresterea productivitatii si competitivitatii pe piata.

Gasiti orice pe www.germanprofitools.ro!

Aveti la dispozitie cel mai mare si mai variat magazin online cu piese de schimb si consumabile necesare atelierelor de tamplarie
ABONARE NEWSLETTER
Copyright © 2010 Urban C&O - Powerd by GlobalSeller
Utilizarea cookie-urilor este necesara functionarii acestui website. Prin continuarea navigarii va dati implicit acordul in legatura cu utilizarea acestora, cu politica de prelucrare a datelor cu caracter personal si cu termenii si conditiile de utilizare ale acestui website.