U-R-B-A-N ROMANIA siguranta - eficienta - fiabilitate

Aici gasiti cele mai moderne si mai performante echipamente industriale pentru tamplarie din PVC si aluminiu.

Despre Noi


Compania Urban C&O SRL a luat fiinta inca din 1999 ca furnizor al unuia dintre cei mai de succes producatori mondiali de masini si linii complete de utilaje pentru tamplaria din PVC si Al: Urban GmbH & Co Maschinenbau KG, cu traditie inca din 1967. In prezent activam pe piata cu o gama completa de produse care se adreseaza tuturor producatorilor de tamplarie termoizolanta.


Intreaga noastra activitate are la baza conceptul de calitate. Incepand din momentul identificarii nevoilor clientului si adaptarii acestora in vederea gasirii celor mai optime linii de productie si continuand cu aprovizionarea permanenta cu piese de schimb si consumabile pentru utilaje, precum si cu oferirea de activitati de service specializat, suntem alaturi  de clientii nostri. Acestea sunt garantate prin toate mijloacele de catre personalul URBAN, care este calificat si instruit pentru a sta la dispozitia dvs.

ULTIMELE STIRI

Contactati-ne pentru Consultanta gratuita!

Urban C&O va invita sa beneficiati acum de serviciul de consultata gratuita pentru cresterea productivitatii si competitivitatii pe piata.

Gasiti orice pe www.germanprofitools.ro!

Aveti la dispozitie cel mai mare si mai variat magazin online cu piese de schimb si consumabile necesare atelierelor de tamplarie
ABONARE NEWSLETTER
Copyright © 2010 Urban C&O - Powerd by GlobalSeller
Utilizarea cookie-urilor este necesara functionarii acestui website. Prin continuarea navigarii va dati implicit acordul in legatura cu utilizarea acestora, cu politica de prelucrare a datelor cu caracter personal si cu termenii si conditiile de utilizare ale acestui website.