U-R-B-A-N ROMANIA siguranta - eficienta - fiabilitate

Aici gasiti cele mai moderne si mai performante echipamente industriale pentru tamplarie din PVC si aluminiu.

 
ISO-BLOCO 600 este o banda de etansare impregnata cu spuma flexibila poliuretanica (PUR) cu dispersie polimerica rezistenta la foc. Detine, de asemenea, caracteristici extraordinare de izolare fonica si termica, precum si permisivitate la miscarile diurne.
 
ISO-ZELL Thermal Tape este o banda special creata
ca bariera impotriva transferului termic. Este confectionata din spuma PE sau PP, autoadeziva pe o parte, distingandu-se printr-o mare rezistenta la comprimare si printr-o conductivitate termica foarte redusa.
«  <  1  >  »

ULTIMELE STIRI

Contactati-ne pentru Consultanta gratuita!

Urban C&O va invita sa beneficiati acum de serviciul de consultata gratuita pentru cresterea productivitatii si competitivitatii pe piata.

Gasiti orice pe www.germanprofitools.ro!

Aveti la dispozitie cel mai mare si mai variat magazin online cu piese de schimb si consumabile necesare atelierelor de tamplarie
ABONARE NEWSLETTER
Copyright © 2010 Urban C&O - Powerd by GlobalSeller
Utilizarea cookie-urilor este necesara functionarii acestui website. Prin continuarea navigarii va dati implicit acordul in legatura cu utilizarea acestora, cu politica de prelucrare a datelor cu caracter personal si cu termenii si conditiile de utilizare ale acestui website.