U-R-B-A-N ROMANIA siguranta - eficienta - fiabilitate

Aici gasiti cele mai moderne si mai performante echipamente industriale pentru tamplarie din PVC si aluminiu.

 
ISO-TOP Flex-adezivi sunt adezivi de inalta calitate, etansatori si adezivi plasto-elastici, cu o gama variata de adezivi.
 
ISO-CONNECT Vario SD este o folie speciala pentru izolarea rosturilor, cu proprietati de reglare a umiditatii, care poate fi folosita la interior, avand, de asemenea, rol de etansare a aerului.
 
ISO-BLOCO 600 este o banda de etansare impregnata cu spuma flexibila poliuretanica (PUR) cu dispersie polimerica rezistenta la foc. Detine, de asemenea, caracteristici extraordinare de izolare fonica si termica, precum si permisivitate la miscarile diurne.
 
ISO-BLOCO 300 este o banda de etansare poliuretanica (PUR) impregnata cu dispersie polimerica. Confera o protectie fiabila impotriva ploilor torentiale de pana la 300 Pa (mai mult decat forta unei furtuni de nivel 9) si detine, de asemenea, caracteristici deosebite de izolare fonica.
 
ISO-CONNECT Inside FD si ISO-CONNECT Outside FD sunt folii speciale, extrem de flexibile si alungibile pentru o etansare ermetica la aer si vant a ferestrelor, usilor si panourilor.
 
ISO-BLOCO HF poate fi folosita la cuplarea ferestrelor sau in perimetrul rosturilor dintre elementele constructiei, ca si strat izolator si bineinteles pentru izolare fonica.
«  <  1  2  >  »

ULTIMELE STIRI

Contactati-ne pentru Consultanta gratuita!

Urban C&O va invita sa beneficiati acum de serviciul de consultata gratuita pentru cresterea productivitatii si competitivitatii pe piata.

Gasiti orice pe www.germanprofitools.ro!

Aveti la dispozitie cel mai mare si mai variat magazin online cu piese de schimb si consumabile necesare atelierelor de tamplarie
ABONARE NEWSLETTER
Copyright © 2010 Urban C&O - Powerd by GlobalSeller